Promotievideo’s

Promotievideo’s

De introductie van een nieuw product, het promoten van een merk of de aankondigen van een evenement: allemaal zaken die passen in een promovideo. Promotievideo’s grijpen snel de aandacht en bieden de kijker een combinatie van beeld, geluid en info die hen meteen aanspreekt. Daardoor kunt u uw boodschap op een verfrissende manier overbrengen op verschillende doelgroepen. Met een promotievideo promoot u op een vlotte en originele wijze uw bedrijf, product of evenement.

Video en tekst delen beide informatie met de kijker, lezer of websitebezoeker. Het verschil is echter dat videobeelden vaker onthouden worden dan stukken tekst: visuele indrukken worden tot duizenden keren sneller verwerkt in het brein. Grote kans dat om die reden uw online advertentie niet goed genoeg blijft ‘hangen’ bij uw doelgroep. Een promotievideo is hiervoor de oplossing: promovideo’s zijn visueel, kort, duidelijk en spreken vrijwel alle doelgroepen aan. Doordat promotievideo’s vaak maar één minuut lang zijn, wordt de kijker meteen meegetrokken in het verhaal over uw nieuwe collectie of uw onderneming. De kans dat hij of zij op een later moment herinnert wat de kern van het verhaal was, is hierdoor groter.

Product laten zien

Met een promotievideo kunt u uw product laten zien of een voorproefje geven. Door een product te tonen in de video of zelfs te laten gebruiken, weten potentiële klanten direct hoe zij het product kunnen herkennen. Voor promovideo’s van bijvoorbeeld festivals kunnen beelden van voorgaande edities worden gebruikt. De kijker krijgt door deze beelden meteen een impressie van het evenement voordat hij of zij het evenement bezocht heeft.

Opvallen

Eyedetail heeft het bedenken en produceren van promovideo’s tot één van haar specialiteiten gemaakt. Door beeld en geluid met elkaar te versterken, wordt uw boodschap op een effectieve manier overgebracht op uw doelgroep. Onze promotievideo’s vallen op en passen bij wat u wilt vertellen.

Interesse in de promovideo’s van Eyedetail? Neem dan contact met ons op.