Videoproductie Roosendaal

18-03-2020

Als eigenaar van je bedrijf weet je als de beste hoe prachtig deze is. Toch is het ook heel fijn wanneer je dit met de buitenwereld kan delen. Foto’s geven wellicht een mooi beeld, maar niets werkt zo fijn als een goede videoproductie. Daarom helpen wij, van Eyedetail, je graag!

Het Proces

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, komen we langs bij je bedrijf om allerlei dingen vast te leggen. Denk hierbij aan de omgeving en je team, maar ook je producten, projecten en hoe alles te werk gaat. Zo krijgt je publiek een duidelijk beeld van wat je te bieden hebt en zijn ze, dankzij de openheid, sneller geneigd om gebruik te maken van je services of producten.

 

Dankzij onze high-tech drones kunnen wij ook een groot oppervlakte vastleggen en kunnen we dingen filmen waar mensen niet zo makkelijk bij komen. Nadat we alles hebben gefilmd, gaan onze editing-experts aan de slag om een prachtige video samen te stellen. Deze kan je delen op verschillende platforms, zoals je website, Facebook, Instagram, of LinkedIn. Video’s helpen ook om je ranking in de zoekresultaten van Google te verhogen, dat is nog eens een extra voordeel!

 

Wat Eyedetail Doet

Onze videoproducties stralen professionaliteit uit en geven weer wie je bent en wat je doet. We geven jou, als ondernemer, veel aandacht. Daarnaast laten we alles zo accuraat mogelijk zien zodat de klant het gevoel heeft je persoonlijk te leren kennen.

 

Voordat we beginnen met filmen, leren we je graag beter kennen. Op deze manier weten wij waar we ons op moeten focussen en weet jij wat je van ons kan verwachten. We maken tijdens het proces gebruik van de nieuwste technieken om een unieke videoproductie te kunnen leveren.

 

Ben je al overtuigd? Mail dan snel naar info@eyedetail.nl en boek ons voor een prachtige videoproductie.