Verleidelijke Video’s.

Videoproductie-Roosendaal-Eyedetail

Voor het maken van verleidelijke video’s draaien wij onze hand niet om. Sterker nog, op dit gebied steken wij graag de handen uit de mouwen. Video is namelijk de perfecte marketingtool. Ellenlange teksten op je website om je boodschap over te brengen? Echt niet. Video’s winnen het. Met video kun je op een creatieve manier je doelgroep meenemen in de wereld van jouw bedrijf. Maar let op, want enkel een bedrijfsfilm is geweest. Wij werken met ‘video content’. Video is namelijk een allesomvattend middel voor de gehele marketing van je bedrijf. Een winnaar zet video op meerdere vlakken in. Dus, én die bedrijfsfilm, die een impressie geeft van de werkzaamheden én een korte social media film waarin medewerkers aan het woord komen. En wat dacht je van het presenteren van nieuwe producten door middel van video? Eigenlijk is alles mogelijk. Nou ja, bijna alles dan!

Maatwerk

Ieder project is uniek. Geen video is hetzelfde.

Professionele apparatuur

Het klinkt heel interessant: 4K-apparatuur, maar dat betekent eigenlijk gewoon het beste van het beste.

Video content

Hulp bij het inzetten en verspreiden van bewegend beeld.

Video coach

Voor de camera staan is niet voor iedereen ‘peanuts’. Eyedetail maakt het zo makkelijk mogelijk.

Samen ontwikkelen

We creëren samen een tof eindresultaat.

Vooruitstrevend

Wees niet bang om voorop te lopen.

Fleur Appels Review Eyedetail

Fleur Appels Eigenaresse Appels Media

Ik werk vaak thuis, dus vond het ideaal om de video’s in mijn eigen omgeving op te nemen. Nick vond dit geen probleem en verhuisde al zijn professionele Eyedetail apparatuur naar mijn woonkamer. Ineens zat ik in een heuse studio en konden we aan de slag. Nick is heel relaxt, waardoor het geen moment onhandig voelde.

Hans Oosterom Keukens Roosendaal Eyedetail

Hans Oosterom Eigenaar Oosterom exclusieve maatwerk keukens

Eyedetail ontzorgde meteen. Ze dachten goed mee en hielden mijn visie voortdurend in het achterhoofd. Ons grootste probleem was laten zien wat wij kunnen, dit is perfect in beeld gebracht. Er zijn beelden gemaakt bij onze klanten thuis maar ook in onze fabriek. Zeer flexibel met plannen en komen de afspraken na.