fbpx

Webdesign Roosendaal

01-05-2019

Webdesign Roosendaal

Web design is de basis van een succesvolle website. Het design van de homepage, het menu en de overige pagina’s zijn dingen waar bezoekers van een website als eerste naar kijken. Een professionele vormgeving zorgt ervoor dat de onderdelen van een website zoals tekst en fotografie elkaar versterken en informatie snel gevonden kan worden. Eyedetail weet wat nodig is voor goed webdesign en waar ondernemers uit Roosendaal naar op zoek zijn.

Responsive websites

Websites worden steeds vaker op verschillende soorten schermen bekeken: bijvoorbeeld op smartphones en tablets. Op ieder scherm moet de website goed functioneren en er even goed uitzien als op een laptop of vaste computer. Daarom maakt Eyedetail responsive web design: design dat op ieder scherm tot zijn recht komt. Hierdoor kunnen bezoekers op hun smartphone of tablet alle tekst lezen, foto’s bekijken en pagina’s bezoeken.

Eyedetail Roosendaal: een verfrissend en modern uiterlijk voor uw website

De kleuren, het lettertype en de foto’s en video’s van uw website bepalen of bezoekers zich vertrouwd voelen bij uw onderneming en hoe lang zij op uw website blijven. Een design dat uw doelgroep niet aanspreekt en saai is, prikkelt namelijk niet en houdt de aandacht van bezoekers niet vast. Eyedetail maakt daarom websites met een design dat opvalt. Zo combineren wij video en design optimaal met onze videowebsites: websites waar video in plaats van tekst uw boodschap overbrengt. Door de bewegende beelden blijven bezoekers langer ‘hangen’ en zullen zij ook sneller geïnteresseerd raken in uw product.

Eyedetail onderzoek design websites Roosendaal

Eyedetail maakt voor nieuwe websites design op maat. Hiervoor kijken wij samen met u naar het product of de dienst die u aanbiedt, de sfeer die u wilt creëren en wie uw doelgroep is. Met die informatie gaan wij voor u aan de slag: wij ontwerpen een design dat direct een goede indruk achterlaat. Uw nieuwe website kunt u vervolgens makkelijk up-to-date houden. Ondernemers uit Roosendaal kunnen ook bij ons terecht voor een logo, huisstijl, bedrijfsfilm en andere opties die een website nog aantrekkelijker maken. Zo gaat uw website nog jaren mee en bent u uw concurrentie de baas.

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.

15 november, 2019
Het maken van een Procesvideo
MEER
16 mei, 2019
Videoproductie Roosendaal
MEER
06 mei, 2019
Nationale jongerenherdenking
MEER
04 maart, 2019
Trots! Website De Krom B.V. in ‘Top 20 beste websites bouwsector’
MEER
27 februari, 2019
RBC Roosendaal U12
MEER