fbpx

Webdesign: versterkt jouw boodschap

20-11-2018

 

Het eerste dat altijd opvalt aan een website, is het webdesign. Denk aan de menu’s en de vormgeving van de homepage en de rest van de pagina’s. Goed design zorgt ervoor dat bezoekers na het zien van de vormgeving ook de content gaan bekijken.

Web design versterkt namelijk de tekst op een website en maakt van jouw website één geheel. Eyedetail helpt jou en andere ondernemers in Roosendaal verder met sterk webdesign.

Webdesign Roosendaal: een herkenbare website

Niet alleen de foto’s en video’s op jouw website, maar ook de gebruikte kleuren en het lettertype bepalen hoe aantrekkelijk jouw website is. Design dat jouw doelgroep aanspreekt, zorgt ervoor dat websitebezoekers geprikkeld worden en zich vertrouwd voelen bij jouw onderneming. Met het juiste design is jouw website en dus jouw bedrijf herkenbaar voor klanten in Roosendaal.

Eyedetail combineert visuele content met web design, bijvoorbeeld voor videowebsites. In plaats van teksten worden video’s gebruikt om jouw boodschap over te brengen. Door de bewegende beelden houd jij de aandacht van jouw doelgroep langer vast. Hierdoor zullen zij langer op jouw website blijven.

Responsive websites: overal in Roosendaal webdesign bekijken

Websites worden niet alleen op het scherm van een laptop bekeken. Steeds meer mensen bezoeken een website met hun smartphone of tablet. Een website moet dus op elk scherm even goed te gebruiken zijn en er even mooi uitzien.

Bij het ontwerpen van webdesign, houdt Eyedetail rekening met dat een website responsive moet zijn. Het webdesign van Eyedetail komt dus op elk scherm goed tot zijn recht. Jouw website kan dus altijd en op elk scherm in Roosendaal worden bekeken.

Maatwerk design Roosendaal: jouw visitekaartje

Website design is maatwerk: het is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het design van jouw website moet laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Ook moet jij jouw website snel aan kunnen passen, bijvoorbeeld bij een actie.

Eyedetail kijkt samen met ondernemers uit Roosendaal naar de boodschap die zij uit willen dragen op hun website. In combinatie met info over jouw doelgroep en de sfeer die jij wilt creëren, zorgen wij voor webdesign dat aansluit bij jouw bedrijf.

Web design zorgt er dus voor dat jouw website herkenbaar is in Roosendaal, jouw website op elk scherm goed gebruikt kan worden en dat jouw online imago naar voren komt. Eye detail creëert samen met jou web design dat jouw bedrijf vooruit helpt.

Heeft u een bedrijf, product of evenement waar u graag een blog over heeft neem dan contact op met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer op Eyedetail.

16 mei, 2019
Videoproductie Roosendaal
MEER
06 mei, 2019
Nationale jongerenherdenking
MEER
01 mei, 2019
Webdesign Roosendaal
MEER
04 maart, 2019
Trots! Website De Krom B.V. in ‘Top 20 beste websites bouwsector’
MEER
27 februari, 2019
RBC Roosendaal U12
MEER