Content

Content

Om als ondernemer of zzp’er anno 2018 de concurrentie voor te blijven en nieuwe klanten te trekken, is het hebben van een goede website een must. Een website die opvalt en er professioneel uitziet, zorgt ervoor dat klanten zich sneller betrokken voelen bij een merk, makkelijker en sneller informatie kunnen vinden en uiteindelijk ook sneller besluiten om met een bedrijf in zee te gaan. Populaire en effectieve websites hebben ondanks hun verschillende functies hetzelfde gemeen: ze zijn gevuld met goede website content. De soort content en de kwaliteit daarvan bepaalt namelijk meer voor een website dan u zou denken.

Jouw online imago

Website content kan uit veel onderdelen bestaan die vaak elk een andere functie hebben. Denk bijvoorbeeld aan video, fotografie en tekst. Al die onderdelen samen vormen het online imago van uw bedrijf: de content op uw website vertegenwoordigt als het ware uw onderneming. Foto’s en video’s van hoge kwaliteit die laten zien hoe uw bedrijf, uw werknemers en uw werkzaamheden eruitzien, zorgen ervoor dat bezoekers van uw website vertrouwd raken met uw bedrijf én onderscheiden u van uw concurrenten. Daarnaast worden duidelijke, originele en sterke blogs en websiteteksten sneller gelezen en gedeeld dan nietszeggende, standaard informatie.

Eyedetail weet hoe bepalend websitefotografie, video en teksten zijn voor het succes van een website. Daarom heeft Eyedetail alles in huis om dat deel van uw website te verzorgen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van bedrijfsvideo’s. Deze video’s geven bezoekers van uw website een verfrissend en kijkje in uw bedrijf en uw team. Verder hebben wij ruime ervaring met het schrijven van blogs en website teksten en weten wij hoe wij uw website beter vindbaar kunnen maken in zoekmachines. Al deze elementen combineren wij tot een dynamische, moderne website die nog jaren mee kan gaan.