Webdesign

Webdesign

De keuze of een bezoeker een website aantrekkelijk en interessant vindt, wordt in minder dan een seconde gemaakt. Met de enorme hoeveelheid websites die hij of zij op een dag te zien krijgt, is het van belang om op te vallen. Webdesign kan hierin het verschil maken. Een bijzonder en passend design van een website prikkelt de bezoeker, maakt navigeren op de website eenvoudiger en versterkt de identiteit van een onderneming.

Een website moet in de eerste seconde potentiële klanten overtuigen om te blijven op de website. Webdesign speelt hierbij een belangrijke rol. Door voor een design te kiezen met specifieke kleuren en elementen die de bezoeker prikkelen, wordt zijn of haar aandacht meteen gegrepen. Hoe langer een bezoeker op de website blijft, hoe groter de kans dat hij of zij ook andere pagina’s gaat bezoeken. Met succesvol webdesign kunt u mensen binnenhalen en leiden naar de juiste pagina’s over uw producten of diensten.

Vinden wat bezoekers zoeken

Daarnaast zorgt webdesign ervoor dat bezoekers vinden wat ze zoeken. Uit onderzoek van Amerikaanse marketingbureaus blijkt dat 95% van de mensen het belangrijk vindt om makkelijk te kunnen navigeren op een website. Zeker als bezoekers op zoek zijn naar een specifiek product, is het fijn als zij snel bij bijvoorbeeld de webshop kunnen komen. Duidelijke website menu’s en overzichtelijk ontworpen pagina’s helpen deze groep hierbij. Webdesign zorgt voor duidelijke routes en daardoor voor meer aandacht voor wat u verkoopt.

Imago

Ook kan het design van een website het imago van een onderneming naar voren brengen. Een professioneel ogende website van hoge kwaliteit, laat zien dat u als ondernemer uw bedrijf serieus neemt. Potentiële klanten zullen hierdoor meer vertrouwen krijgen in uw producten en/of diensten. Het tonen van uw logo en merknaam op uw website, zorgt voor een gevoel van herkenbaarheid bij bezoekers.

Uniek en functioneel

Eyedetail voorziet websites van ondernemers van uniek, in het oog springend en functioneel design. Wij kijken naar de boodschap die u uit wilt dragen en passen dit toe op het design wat wij voor u creëren.

Interesse in het webdesign van Eyedetail? Neem contact met ons op.