Webdevelopment

Webdevelopment

Een website is het visitekaartje van een onderneming. Vaak is het de eerste plek waar mensen terechtkomen tijdens hun zoektocht naar een bepaald product of specifieke dienst. Daarom moet een website gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en beschikbaar op elk scherm zijn. Goed webdevelopment houdt rekening met de wensen van de gebruiker én degenen die de website onderhouden.

Snel op de juiste plek

Websitebezoekers hechten waarde aan het snel kunnen vinden van informatie over een product of dienst. Hierbij speelt gebruiksvriendelijkheid een grote rol. Bij het maken van een website kan extra rekening hiermee worden gehouden. Zo helpen duidelijke websitemenu’s, links naar pagina’s en een overzichtelijke pagina-indelingen ervoor dat bezoekers snel terechtkomen op de juiste plek.

Responsive design

Websites worden steeds vaker op meer dan één scherm bekeken. Zo zal een groot deel van uw klanten uw website bezoeken op hun smartphone of iPad. Het is om die reden belangrijk dat uw website ook op die schermen goed werkt en er mooi uitziet. Een onderdeel van web development is het responsive maken van een website. Dit houdt in dat de website niet alleen wordt gebouwd voor laptops en desktop computers maar ook voor telefoons en andere devices. Daardoor ziet uw website er op ieder scherm even professioneel uit.

Makkelijk bij te werken

Snel een nieuwsbericht plaatsen of een pagina aanpassen? Dan is het handig als de website makkelijk bij te werken is. Webdevelopment draait voor een deel om het creëren van een systeem om online content te plaatsen en te beheren. Een op maat gemaakt CMS zorgt ervoor dat u uw website op elk mogelijk moment aan kan passen. Hierdoor kunt u snel inspelen op gebeurtenissen en de behoeften van de klant.

Eyedetail bouwt visuele en responsive websites die eenvoudig te onderhouden zijn. Door gebruik te maken van een duidelijk CMS kunt u zelf uw content managen en uw website op laten bloeien.