fbpx

Websites

Eyedetail maakt samen met jou websites die een ‘wow-gevoel’ geven. Onze websites prikkelen en verleiden jouw bezoekers op elke scherm. Ze laten zien wat jij in huis hebt en wat jij de wereld wilt vertellen.

Websites die jouw bedrijf laten stralen.

Een bedrijf zonder website? Dat is toch niet meer voor te stellen? Je bent trots op jouw bedrijf: waarom zou je dat niet laten zien? Eyedetail bouwt websites die jouw aandacht opslokken, op elk scherm te bekijken zijn en laten zien waar jij voor staat.

Wij kijken met jou naar het doel van jouw website. Wat moet jouw website kunnen? Hoe wil jij jouw producten showen? Jij houdt hierbij de touwtjes in handen: wij werken samen met jou aan de perfecte website. Hierbij kleuren we buiten de lijntjes: ons design is anders dan wat je van websites gewend bent. Visuele content is namelijk onze specialiteit. Hiermee bedoelen we natuurlijk gewoon video en fotografie. Wij experimenteren met video en werken door tot jij dat ‘wow’-gevoel hebt.

 

Eyedetail websites
Eyedetail websites
Niels van Roode Eyedetail

Niels van Roode / eigenaar van Roode Infra B.V.

“Eyedetail ontzorgde meteen. Ze dachten goed mee en hielden mijn visie voortdurend in het achterhoofd. Daarbij hadden ze meteen goede ideeën over het eindresultaat. In dat proces bleek Eyedetail zeer flexibel. Er werden foto’s en video-opnames gemaakt van projecten waar we op dat moment mee bezig waren. Ook schoten ze voor de homepage dronebeelden van ons pand en de projecten.

BEKIJK MIJN PROJECT

Online voorop blijven lopen.

Nadat wij jouw website gemaakt hebben, zijn wij niet ineens vertrokken. Eyedetail zorgt namelijk ook voor het onderhoud van websites. Wel zo makkelijk: heb jij tijd voor belangrijkere dingen. Eyedetail verzorgt responsive websites met verleidelijk webdesign. Wij bouwen met jou een one-of-a-kind website die blijft verrassen. Zo wordt jouw website jouw eigen uithangbord voor wat jij aan de wereld wilt vertellen.

Totaal pakket

Eyedetail creëert visuele websites die passen bij jouw doel. Klinkt leuk en aardig natuurlijk, maar: hoe ziet dat er dan uit? Nou, dat zie je hieronder. Klik één van de voorbeelden aan en zie wat wij in huis hebben. Nog steeds nieuwsgierig? Bekijk dan de projectenpagina of neem gewoon contact met ons op.

totaalpakket

De Krom B.V.

totaalpakket

Bakkerij van den Bemd

totaalpakket

Padel Only Academy

totaalpakket

CaRespect

Klaar om het verschil online te maken?

Ben jij toe aan een website die jou en jouw publiek een wow-gevoel bezorgt?
Neem dan contact met ons op. Wij vertellen jou graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

BELLEN

0165 201 161

MAILEN

info@eyedetail.nl

KOM LANGS

  • Borchwerf 28

  • 4704RG Roosendaal

ZET ONS AAN HET WERK

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Eyedetail Roosendaal Kwaliteit marketing websites nieuw