Waanzinnige Websites.

Media bedrijf Roosendaal Eyedetail

Een waanzinnige website is niet voor één gat te vangen. Een waanzinnige website voldoet aan alle aspecten die een websitebezoeker kan ‘triggeren’. ‘Triggeren’ om een aankoop te doen, door te klikken of om een afspraak te maken voor een bezoek. Heb je erover nagedacht wat jouw nieuwe website allemaal moet kunnen? Hoe jij je producten wil showen? Welke informatie zo belangrijk is dat het niet op de website mag ontbreken? Deze factoren spelen stuk voor stuk mee om tot een tof eindresultaat te komen.

Wat ook meespeelt, is de visuele content waarmee de website wordt ingekleurd. En laat video nou net onze specialiteit zijn. Op dit gebied kleuren we juist graag buiten de lijntjes: een Eyedetail design bestaat altijd uit video. Wij maken tenslotte websites die anders zijn dan wat je gewend bent. Dus, ben je op zoek naar een basic website, die niet opvalt, dan zijn wij niet wie je zoekt.

Bekijk eens een resultaat, bijv. van Rootz of Pinxos!

Maatwerk

Er is geen een website zoals die van jou.

From scratch

Van een wit vel tot waanzinnig design.

Kwaliteit

Websites van niveau.

Totaalpakket

Combinatie van design, video en fotografie.

Creativiteit

Een website is meer dan een URL.

Vooruitstrevend

Wees niet bang om voorop te lopen.

Rootz Haar Roosendaal Anke Sten Eyedetail

Anke & Sten Eigenaren Rootz

Het enthousiasme van eigenaar Sten verraadt meteen hoe erg hij te spreken is over de samenwerking met Eyedetail. Hij begint zijn verhaal: “Er zijn veel bedrijven in Roosendaal met een Eyedetail website. Dat zegt veel over de kwaliteit, die Eyedetail levert. Vanaf het moment dat Nick voor ons is gaan bouwen, konden we rekenen op iemand die onwijs gepassioneerd is en denkt in een totaalconcept. Hij verzorgde voor ons een prachtige, dynamische website, waar beeldmateriaal en vormgeving perfect samensmelten.”

Niels Eigenaar van Roode Infra

Eyedetail ontzorgde meteen. Ze dachten goed mee en hielden mijn visie voortdurend in het achterhoofd. Daarbij hadden ze meteen goede ideeën over het eindresultaat. In dat proces bleek Eyedetail zeer flexibel. Er werden foto’s en video-opnames gemaakt van projecten waar we op dat moment mee bezig waren. Ook schoten ze voor de homepage dronebeelden van ons pand en de projecten.