fbpx

Webdesign

Design bepaalt het succes van jouw website. Sterk en uniek design laat jouw identiteit naar voren komen en zorgt ervoor dat jouw website opvalt in de online massa. Eyedetail creëert creatief en functioneel design.

Webdesign

De keuze of een bezoeker een website aantrekkelijk en interessant vindt, wordt in minder dan een seconde gemaakt. Met de enorme hoeveelheid websites die hij of zij op een dag te zien krijgt, is het van belang om op te vallen. Webdesign kan hierin het verschil maken. Een bijzonder en passend design van een website prikkelt de bezoeker, maakt navigeren op de website eenvoudiger en versterkt de identiteit van een onderneming.

Een website moet in de eerste seconde potentiële klanten overtuigen om te blijven op de website. Webdesign speelt hierbij een belangrijke rol. Door voor een design te kiezen met specifieke kleuren en elementen die de bezoeker prikkelen, wordt zijn of haar aandacht meteen gegrepen. Hoe langer een bezoeker op de website blijft, hoe groter de kans dat hij of zij ook andere pagina’s gaat bezoeken. Met succesvol webdesign kunt u mensen binnenhalen en leiden naar de juiste pagina’s over uw producten of diensten.

Vinden wat bezoekers zoeken

Daarnaast zorgt webdesign ervoor dat bezoekers vinden wat ze zoeken. Uit onderzoek van Amerikaanse marketingbureaus blijkt dat 95% van de mensen het belangrijk vindt om makkelijk te kunnen navigeren op een website. Zeker als bezoekers op zoek zijn naar een specifiek product, is het fijn als zij snel bij bijvoorbeeld de webshop kunnen komen. Duidelijke website menu’s en overzichtelijk ontworpen pagina’s helpen deze groep hierbij. Webdesign zorgt voor duidelijke routes en daardoor voor meer aandacht voor wat u verkoopt.

Imago

Ook kan het design van een website het imago van een onderneming naar voren brengen. Een professioneel ogende website van hoge kwaliteit, laat zien dat u als ondernemer uw bedrijf serieus neemt. Potentiële klanten zullen hierdoor meer vertrouwen krijgen in uw producten en/of diensten. Het tonen van uw logo en merknaam op uw website, zorgt voor een gevoel van herkenbaarheid bij bezoekers.

Uniek en functioneel

Eyedetail voorziet websites van ondernemers van uniek, in het oog springend en functioneel design. Wij kijken naar de boodschap die u uit wilt dragen en passen dit toe op het design wat wij voor u creëren.

Interesse in het webdesign van Eyedetail? Neem contact met ons op

Denise Anjema - Hagenaars / Eigenaresse Bonnefooi

Voor onze nieuwe website hoefden wij alleen onze wensen aan te geven: Eyedetail ging meteen aan de slag. De door hen ontworpen huisstijl paste precies bij ons concept. Voor het perfecte plaatje vulden zij ons website aan met foto’s en video’s. De website oversteeg onze verwachtingen: van klanten hebben wij veel leuke reacties gehad. Ook worden wij nu in zoekmachines gevonden op de juiste zoektermen.

Design laat zien wie jij bent

Met design kun jij de aandacht van je doelgroep trekken en ervoor zorgen dat zij jouw onderneming herinneren. Eyedetail kent de kracht van design en kan jou hierbij helpen. Bel, mail of vul het contactformulier in en wij zorgen voor een snelle kennismaking.

BELLEN

0165 201 161

MAILEN

info@eyedetail.nl

KOM LANGS

  • Borchwerf 28

  • 4704RG Roosendaal

ZET ONS AAN HET WERK

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Eyedetail Roosendaal Kwaliteit marketing websites nieuw